Зустріч з лікарем
День Святого Валентина
16.02.2018

Всесвітній день хворого

11 лютого в міжнародному календарі позначений як Всесвітній день хворого. Ініціював встановлення цього символічного свята Папа Римський Іоанн Павло II. Понтифік визначив метою цього дня – забезпечення кращого догляду за хворими у всіх куточках землі і надання допомоги немічним, які потребують полегшення своїх страждань. Цей день прийнято сприймати , як соціальний крок, спрямований на підтримку людей, що потрапили в категорію хворих. Тому традиційно напередодні Дня хворого, працівники Карітас Тернопіль разом з директором о. Андрієм Марчуком відвідали хворих дітей у Тернопільській обласній комунальній дитячій клінічній лікарні. Спільно з медичними працівниками усі помолилися за швидке одужання дітей, о. Андрій поблагословив усіх присутніх. Дітям подарували образочки, м’які іграшки, солодощі та кукурудзяні палички.

У цей День ми бажаємо усім хворим – одужання, енергії, душевного тепла і підтримки.Зичимо Божого благословення та опіки Зарваницької Божої Матері !

[gdl_gallery title=”16021801″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]