Кубок з міні-футболу у Львові
Андріївські вечорниці
13.12.2018

Здійснення чергового громадського проекту

Днями відбулося здійснення чергового громадського проекту, розробленого спільно працівниками та підлітками із проекту «Мобільна робота з молоддю», при залученні жителів одного із мікрорайонів міста.
Головна ідея його полягає у тому, щоби допомогти молоді ініціювати та здійснити певні зміни у тому середовищі, де вони проводять значну частину свого часу. Це можуть бути парки, двори, майданчики. Ідеї, що саме змінити, цілковито належить молоді. Працівники проекту лише частково долучаються до його реалізації. Даним чином здійснюється активізація ресурсів дітей та підлітків, а також привернення уваги громади до потреб молодих людей.
На цей раз наші діти вирішили облаштувати спортивний майданчик у одному з дворів, де більшість із них проводить свій вільний час. Діти при зустрічі із жителями даного району, з’ясували що є найбільш необхідним у цьому місці, подумали, хто їм у цьому може допомогти, визначили сфери відповідальності для кожного і розпочалася робота.
Новий стіл, нові ворота для футболу, баскетбольне кільце – усе це зроблено власноруч нашою молоддю і свідчить про те, що зміни можливі тоді, коли ти починаєш діяти.