Зустріч з парохом о.Іваном Козієм та парафіянами

0 Comments

13 березня у Храмі Святого Івана Богослова відбулася зустріч з парохом о.Іваном Козієм та парафіянами, в рамках програми «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні».
     о.Андрій Марчук директор “Карітас Тернопіль” та відповідальний за соціальне служіння, представив методичний посібник “Любов’ю служіть один одному” та розповів про важливість та актуальність соціального служіння в житті церкви.
     Важливо зауважити, що данна парафія живе і прагне розвиватися, адже при парафії діють: “архібратство Матері Божої Неустанної Помочі”, Вівтарна дружина «Воїни Христа», спільнота «Діти світла», спільнота «Матері в молитві», недільна школа, Марійська дружина, тернопільський молодіжний театр «Богослов», редакція парафіяльної газети «Богослов».
     На закінчення сотрудник парафії о.Роман Загородний подякував за зустріч та наголосив, що впровадження соціального служіння, ще більше підсилить та удосконалить діяльність парафії.

[gdl_gallery title=”17031802″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Новини
%d блогерам подобається це: