Зустріч з парохом о. Романом Чубарою

0 Comments

26 лютого у храмі “Всіх Святих Українського Народу” м.Тернопіль відбулася зустріч з парохом о. Романом Чубарою та активними парафіянами, в рамках проекту «Підвищення рівня соціальної відповідальності та участі громади на місцевому рівні».
     Зустріч розпочалася із спільної молитви, після якої відповідальний за соціальне служіння в Тернопільсько-Зборівській єпархії, директор Карітас Тернопіль отець Андрій Марчук презентував проект, та на основі посібника «Любов’ю служіть один одному» розповів, як правильно розвинути соціальне служіння та удосконалити діяльність, яка вже здійснюється на парафії. Також присутні переглянули відео « Слово Блаженнішого Святослава про соціальне служіння» – вагоме у презентації цього проекту.
     Тішить те, що незважаючи на великий мороз зібралася велика кількість парафіян, готових розвивати соціальне служіння, адже спільна жертовна праця єднає людей та дає життя парафії.

[gdl_gallery title=”06031801″ width=”200″ height=”150″ galid=”1″ ]

Categories: Новини
%d блогерам подобається це: